жена/ jena - Търсим се

Търсене

Go to content

Main menu:

жена/ jena

Осиновени/ adopted > 1977 > без точна дата
 

Здравейте!
Провокирана съм да напиша това писмо от Вашата публикация във фейсбук, където от съображения за поверителност предпочетох да не пиша.
Аз съм от децата на "онова" време(по документи съм родена 1977г), разбрали за осиновяването си от трети лица. В малкият град, където израснах всичко се разбира "от хората". Знам само, че съм осиновена, но подробности около този факт не са ми известни.Опитвала съм се да разговарям с родителите си по темата, но тя се оказа страшно табу за тях и повече не съм я повдигала. Имах най-страхотното детство и смея да твърдя,че станах образован и стойностен човек благодарение на всичко, което ми е дало семейството ми. Никога не съм и помисляла да търся биологичните си родители, защото не са ми били необходими- нали все пак са ме изоставили, не съм им била нужна. Вашата статия пробужда много съмнения и въпросителни- какви точно са били обстоятелствата около раждането, изоставянето и осиновяването ми, коя е фактическата дата на раждането ми и дали всъщност биологичните ми родители не са били притиснати от някакви външни фактори, за да ме дадат за осиновяване?
Както и да е...
Реших да споделя всичко това с вас, защото е гледна точка на "другата страна". Вече съм майка и думите Ви неизбежно влизат в душата ми, болката Ви е и моя болка- като родител. Надявам се от все сърце да успеете да намерите дъщеря си, да се срещнете и да се харесате взаимно. Истината е, че живота не е приказката, която сме искали да бъде, но пък знае ли човек-чудесата са навсякъде около нас. Пожелавам Ви Вашето чудо да се случи скоро и поне донякъде да се компенсира болката и страданието, което сте изпитали.

 
 
Back to content | Back to main menu