жена/ woman 31.10.62 - Търсим се

Търсене

Go to content

Main menu:

жена/ woman 31.10.62

Осиновени/ adopted > 1962 > октомври > 31.10.1962
 

31.10.1962
_____________________
#Търся биологичен #произход

Здравейте на всички от "Търсим се".
Бих искала да Ви разкажа моята история:

Родена съм на 31.10.1962 г. в гр. София в ВТОРА МБАЛ бул. Христо Ботев №120 намира се на ъгъл с бул."Сливница" осиновена съм и издирвам от години биологичната си майка. Аз съм от късметлиите, които са намерили пълния пакет от документи за осиновяването. Така разбрах, че майка ми се казва Венета Соколова и е била на 21 години когато ме е родила и дала за осиновяване. Името което ми е дала е Жулиета Венетова Соколова.

Осиновили са ме когато съм била на една седмица направо от болницата и попаднах на невероятно-добри родители, които не са вече между живите. За съжаление късмета ми по издирването свърши и си останах с тази информация поради това, че в документите по осиновяването има само номера на паспорта на биологичната ми майка /от старите зелени паспорти/. Тогава ЕГН не е съществувало още а и от тогава тя може да е сменила фамилията си. Единственото което още знам че паспорта е издаден от район Дупница. Опитах се чрез съда да я издиря, но ми отказаха. В момента аз съм на почти 55 години, което значи че майка ми трябва да е на 76 ако е все още жива.

Бих искала да публикувате част от информацията ми или цялата, както прецените в рубриката "Търсим се- жени" за което Ви благодаря предварително!

За връзка с мен e-mail: deteva@abv.bg

 
 
Back to content | Back to main menu