мъж/ muj 04.05.84 - Търсим се

Търсене

Go to content

Main menu:

мъж/ muj 04.05.84

Осиновени/ adopted > 1984 > май > 04.05.1984
 

Роден съм на 04.05.1984. На акта за раждане пише, че е във Велико Търново. Осиновен съм в с. Първомайци.
Родителите ми твърдят, че осиновяването е станало като съм бил на няколко месеца още от дом за сираци в Плевен. Името ми преди осиновяването е било Мирослав, а майката е била студентка във ВТУ, бащата евентуално преподавател. Чух тази история и от съседи и роднини след време, но според мен нищо от това не е вярно.
Осиновителите ми са хора, които много се страхуват от мисълта да разбера какво точно е станало, и според мен за нищо на света не биха ми казали, каквото и да било и не бих се учудил да са измислили тази история и за пред хората около тях. Факта, че съм научил е, защото аз самия имах подозрения и споделих на съседи и приятели. В един момент, бащата на една приятелка съседка, който също е осиновен, ми потвърди и така се разбра.
На самия акт за раждане, датата на раждане съвпада с датата на издаване. Но като съм вадил дубликати, пише, че копието е издадено въз основа акт за раждане от юни 1985, което е година по-късно. Нямам идея дали е възможно да е променена датата на раждане, все пак е станало през 1984. Последните цифри на ЕГН-то показват региона на Велико Търново също, но незнам, може при осиновяване те да се променят.

За връзка с мен e-mail:
plamendereu@gmail.com

 
 
Back to content | Back to main menu