мъж/ muj 06.04.63 - Търсим се

Търсене

Go to content

Main menu:

мъж/ muj 06.04.63

Осиновени/ adopted > 1963 > април > 06.04.1963
 

Здравейте отново,
След консултация със семейния ни съвет с двама синоведаваме съгласието си да споделите историята ни с вашите читатели.
Казвам се М. Ц. С. Роден съм в гр. София през 1963 г с името Любомир Христов Асенов от майка Христина Иванова Антонова. По документи баща - неизвестен, по думите на биологичната ми майка от еднократна връзка със студент във "Физико - математическия" факултет на Софийски университет 2 или 3ти курс през 1962 г с имената ЖИВОЙН СТАНОЕ РАДОЙКОВИЧ, сръбски гражданин с български корени по майчина линия от гр. Пловдив. Той знае за моето съществуване, но не ме е припознал. Тогава е заявил, че трябва първо да завърши образованието си и след това ще поеме ангажимента си като родител. Майка ми се е грижела за мен 3 години, без да ме е оставяла в дом. От 1966 г съм осиновен от семейство В****, които ми дават името М. Ц. С. Не помня нищо от това време. След като баща ми се е дипломирал е предявил претенциите си на родител, но вече съм бил осиновен.
Свързвам се с Вас, защото искам да открия биологичния си баща, но за жалост не разполагам с повече информация от тази, която вече споделих. Искаме да съберем и последната частица от семейния пъзел. Да запозная синовете си с дядо им. Трябва да е на около 75 г.
Не съм бездействал, но с тази оскъдна информация и като частно лице е изключително трудно да се рови по институциите. Получава се омагьосан кръг. Ние като деца нямаме право да търсим родителите си без тяхно знание и съгласие. Такова обаче няма как да получим, защото няма как да ги попитаме. От неофициални източници имаме данни, че не се е женил и няма други деца По тази причина предполагаме, че и той ще е щастлив да се запознае с внуците си, които са вече на 27 г и 28 г.
Въпросът ни е дали възможностите Ви се ограничават само с публикуването на подобни случаи или и съдействате при издирване.

Ще се радваме ако можете да помогнете.
Поздрави

За връзка с мен e-mail: maario_s@abv.bg

 
 
Back to content | Back to main menu