мъж/ muj 22.01.66 - Търсим се

Търсене

Go to content

Main menu:

мъж/ muj 22.01.66

Осиновени/ adopted > 1966 > януари > 22.01.1966
 

22.01.1966
_____________________
#Търся биологичен #произход!

Баща ми Валентин Белев е бил оставен в дом веднага след като е бил роден през 1966 година. Нямам като цяло информация за майката. Знам , че е със сини очи и подчертани контури на лицето . Не е някакво кръгло, защото много прилича на нея. Знам , че биологичната му майка има две деца , той ги е видял , когато е отишъл на посещение след 2005 година някъде натам. Но тя го е отхвърлила и тогава.

Предполагам децата не са с фамилията Белеви... защото тя се е омъжила за друг мъж. Биологичният баща на моя баща не се знае , нито той го е виждал някога , нито неговата истинска майка му е дала някаква информация , защото не е имало разговор , дори и при този единствен негов опит.

Единственото сигурно нещо е , че нейните деца имат сходни черти с мен , особено момчето, което вече е сигурно на 17+ а може би и 20 години.

Биологичната му майка е от Бургас и по последна информация, живее там , за децата не съм сигурен. Към този момент не зная дали е жива , по-скоро за нейните деца се интересувам , едва ли тя би искала да ме види
Благодаря ви.

За връзка с мен e-mail:
live27ell@hotmail.com

 
 
Back to content | Back to main menu