мъж/muj 01.06.71 - Търсим се

Търсене

Go to content

Main menu:

мъж/muj 01.06.71

Осиновени/ adopted > 1971 > юни > 01.06.1971

Казват, че съм роден на 01.06.1971г Осиновен съм във Варна и мисля, че може би имам близнак, защото съм изпадал в ситуация в която ми се е налагало да обяснявам, на непознат за мен човек,  че не съм аз най-добрия приятел от детството му.  За връзка с мен e-mail: pirata71@abv.bg

                                                 МОЖЕ БИ С БРАТ БЛИЗНАК.

Роден съм според акта ми за раждане на 01.06.1971г във Варна.
Още на 7г. научих от съседско дете ,че съм осиновен...Мина време,преживях го..

Преди 8-9 години заминавах извън България и ме изпратиха жена ми,нейна приятелка и тъща ми до Бургас.
Тръгнаха да се прибират и по едно време някъде след Обзор случайно ги настига кола с мъж и възрастна двойка.Мъжът като мой клонинг:) Жена ми ми звани и ме пита защо карам след тях:)Следя ли ги ,какво ли:) Тъщата  и тя се изумява. Нарочно карат бавно 30-40 км и не му дават да изпревари,постоянно се обръщат назад и някъде към Пода колата отклонява наляво..........Посмяхме се забравихме случая!
Мина една година-отивам гума да правя на Стара гара в махалата и гумаджията ме тупа по рамото-Как си вика,
сега и на колата ли ще сменяме. Аз не му обръщам внимание , на което той се изнерви и ми вика-защо така се държиш-вчера бе много по приказлив?
Айде викам човек не ме занимавай,бъркаш се.
Оня подскочи - абе казва човеко вчера гумите на буса ти правихме, кво се правиш на луд. Един час приказвахме:) Сетих се аз за какво става въпрос и спрях да споря.Като тръгвах,оня ми вика- не знма защо се правиш ,че не си идвал при мене-не е хубаво така:)
Мина още време........Влизам един ден в Експресбанк на гарата ,свърших си работата и на излизане ме нападна охраната.
Усмивки,прегръдки,как си, как я караш, какво правят старите на село:) А бе човеко казвам аз-не те познавам извинявай,ама се сещам за какво иде реч.Имам двойник или близнак тука във Варна. Оня мига на парцали-вика с тебе сме играли като деца,знаем се,от едно село сме:) След половин час разправии повярва сякаш ,че не съм неговият приятел и ми разказа малко за него.Селото някъде пак в този регион, беше или Близнаците или Бенковски там в него район.Двойника ми работел военен и толкоз. Разбрахме се уж да се видим след някой друг ден да обсъдим нещата , но така си и остана..........
Вчера срещам колега с който работих няколко месеца и той ми вика,че ме видял преди месец на място където не съм бил и с дрехи каквито не нося :)

Е вече реших да започна търсенето-затова се присъединих към групата
Възможно е да имам брат близнак!

 
Back to content | Back to main menu