жена - Търсим се

Търсене

Go to content

Main menu:

жена

Осиновени/ adopted > 1975 > май > 08.05.1975
 

Аз съм Стела.
На 38 г./08.05.1975/ Осиновена в Габрово и живея там. Татко ми каза когато бях на 15 г., че са ме осиновили на 6м. Но винаги съм се досещала, защото родителите ми бяха по - възрастни, не си приличахме, даже прекалено ми угаждаха и ме глезеха, не ме наказваха, на филми за осиновени плачеха и ме гледаха странно, все питаха дали жената която е родила детето или която го е отгледала е истинска майка.
Спомням си бях на 8-9 г. когато имахме гости дочух нещо което ме усъмни и проверих в акта си за раждане дали съм осиновена, но се успокоих, когато прочетох техните имена, не допусках в този документ да лъжат.
Татко никога не е можел да пази тайни и се чудя как е издържал толкова време да крие, това, но сигурно мама го е спирала докато беше жива. Бях на 14 г. когато тя почина и на другата година той ми разказа колкото си спомняше. Каза, че не са могли да имат деца. БМ е била на 16-18 г. от Полски Тръмбеш, казвала се е Таня или Невена, едното име е моето, но той все се обърква . Родена съм 2800гр, 50 см. Мисля, че съм осиновена от дома в Дебелец /В. Търново/.

 
 
Back to content | Back to main menu